Leica Geosystems en Autodesk bundelen krachten

Partnership leidt tot gestroomlijnde bouwdocumentatie

Met de toenemende complexiteit van bouwprojecten en de enorme hoeveelheden informatie die in het kader daarvan gegenereerd worden, is de samenwerking en data-uitwisseling tussen informatiesystemen en industriestandaarden een voorwaarde voor succes. Leica Geosystems en Autodesk bundelen hun krachten om meer efficiëntie in de bouw mogelijk te maken. Bouwprofessionals kunnen voortaan gestroomlijnde workflows implementeren op basis van nauwkeurige data en werkbare 3D-modellen.
Het stroomlijnen van de bouwworkflow helpt bij het optimaliseren van de efficiëntie en het vergroten van de transparantie, zowel in het veld als op kantoor. Door Autodesk BIM 360, een platform voor bouwmanagement, te combineren met de Leica Captivate- en iCON-software, kunnen gebruikers naadloze workflows creëren tussen kantoor en veld.
Sinds 2015, het jaar dat het begin markeert van de alliantie tussen Leica Geosystems en Autodesk, hebben gebruikers toegang gehad tot een breed portfolio van geïntegreerde oplossingen. De uitgebreidere samenwerking helpt bij het opzetten van nog beter gestroomlijnde workflows, waarin in alle toepassingen de hoogste kwaliteit wordt bereikt.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.