Delabie blaast 90 kaarsjes uit

Familiebedrijf heeft nog steeds groeipotentieel

Familiebedrijf Delabie, producent van sanitaire toebehoren voor publieke gebouwen, viert dit jaar haar 90e verjaardag. Het industrieel verhaal van het bedrijf begon in 1928, toen Georges Delabie een gieterij in het Franse Friville overnam. Vier generaties ondernemers en medewerkers volgden elkaar op, wat zorgde voor de groei van het familiebedrijf.
Delabie biedt vijf productassortimenten aan: kranen voor utiliteiten; kranen voor ziekenhuizen en rusthuizen; toegankelijkheid en hygiëneaccessoires; sanitaire toestellen in RVS; en specifieke kranen (professionele keukens, veiligheidskranen, renovatie). Daarin wordt voortdurend nieuwe knowhow opgebouwd en worden nieuwe producten ontwikkeld, zoals eigen elektroventielen voor elektronische kranen of inbouwoplossingen voor urinoirs, WC’s en douches.
Sinds een tiental jaar kent de Delabie groep een sterke internatioale groei door de opstart van filialen en de overnames van bedrijven. Vanuit de fabriek in Friville voert de groep uit naar meer dan 90 landen en naar zijn acht filialen verspreid over de hele wereld: Groot-Brittannië, Benelux, Duitsland, Polen, Spanje, Portugal, VAE (Dubai) en China (Hong Kong).

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.