HOE JE BIJVERWARMINGSTOESTEL KIEZEN

We beschikken nagenoeg allemaal over een ketel of warmtepomp en een verwarmingssysteem met radiatoren of convectors. Tijdens de wintermaanden kan wat bijverwarming echter nooit kwaad. Veel mensen beschikken daarom over een kachel of haard in de woonkamer. Bijverwarming hoeft echter geen hoge kosten of zware installaties met zich mee te brengen. Er zijn elektrische toestellen op de markt waarmee je het ‘s ochtends in de badkamer of overdag in de hobbykamer een tikkeltje aangenamer kan maken. Gebruik dergelijke toestellen ook niet overmatig, vaak verbruiken ze veel elektriciteit en langdurig gebruik (wanneer het niet echt nodig is) zal je snel zien op je energiefactuur.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

PROEF DOBBIT ONLINE

2 maanden online

Maak voor slechts 8 euro kennis met Dobbit en krijg 2 maanden toegang tot de plusartikels en -video's.

Aangeboden door PMG REDACTIE
Incl. 2 maanden PLUS abonnee 
8,00 € Je bespaart 50%
4,00  / Maand

Meer productvoorstellen:

PROEF DOBBIT PRINT + ONLINE

1 Magazine + 2 Maanden Online

Maak voor slechts 12 euro kennis met Dobbit en mis geen enkel voordeel meer. Ontvang een print editie bij je thuis en krijg 2 maanden toegang tot de plusartikels en -video's.

Aangeboden door PMG REDACTIE
13,00 € Je bespaart 54%
6,00  / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.