DE OMHEINING

Plaats zelf je tuinomheining

Je tuin afbakenen met een afsluiting geeft privacy, beschutting, veiligheiden gezelligheid. Dobbit leert je hoe je stap voor stap zelf je omheining kan plaatsen. In onderstaande video zie je hoe je je stalen omheining met betonplaten plaatst. Beginnen doe je met het graven van het eerste gat met een grondboor. Vervolgens plaats je de eerste paal in de hoek. In de video zie je hoe je dit precies doet en hoe je de juiste hoogte bepaalt. Verder leer je hoe je de betonblok plaatst en hoe groot deze moet zijn. Zodra de paal op zijn plaatst staat, tonen we je hoe je de beton aanbrengt.
Vervolgens gaan we verder met de eindpaal en de andere palen tot de omheining er staat. Na de palen tonen we je hoe je te werk gaan om de betonpanelen te plaatsten met de stabilisé en hoe je deze op de juiste hoogte plaatst. Ontdek hoe je je omheining afwerkt met de draadpanelen en deze panelen vastzet in de palen. We tonen je hoe je de afsluiting afwerkt met strips voor een betere windbeschutting en meer privacy. Ten slotte leren we je hoe je je eigen poort plaatst. Dit kan je nu allemaal bekijken in onderstaande video.


Kijk gratis en onbeperkt

Registreer

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.