Online magazines

17 februari 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
elektrische klussen die je zelf kan
Soms moet je al eens een schakelaar of een lamp vervangen, of ergens en stopcontact bijplaatsen of vastzetten. Allemaal zaken die je makkelijk zelf kan doen. We fietsen je in deze nieuwsbrief doorheen al die kleine klussen. 

BRICO Tip van de week: zo repareer je een waterslang
Moet je een kapotte schakelaar of lamp vervangen? Zit je met een stopcontact dat loshangt of dat je ergens anders wil plaatsen? Ga je ergens elektriciteit bijplaatsen in opbouw of moet je buiten een stopcontact plaatsen? We leggen uit hoe je elk van deze klusjes uitvoert.
800 instructievideo's en 2.000 bouwinstructies zijn een onmisbare basis om kwalitatief te bouwen en verbouwen. Met deze kennis op zak bespaar je duizenden euro's! 
Abonneer je nu op DOBBIT en krijg 20% korting!
Je verwarming is verantwoordelijk voor 70% van je energieverbruik. 

Het goede nieuws is dat er verschillende opties zijn om je te helpen geld te besparen en tegelijkertijd duurzamer te verwarmen! 

Op zondag 28 april is het zover! Dan vindt Dobbit Demodays plaats in de Brabanthal, Leuven! Beleef live en non-stop demonstraties van gereedschappen, machines, materialen en technieken. Registreer jouw GRATIS bezoek!
Een radiator verplaatsen lijkt een hele klus, maar als je weet hoe het systeem in elkaar zit en gestructureerd werkt, is het perfect doenbaar. We gidsen je erdoorheen in deze video's.
Met een lasermeter heb je een handige tool op zak om snel, makkelijk en precies te meten. Om je op weg te helpen, hebben we 7 verschillende toestellen getest. Ontdek hier onze reviews en vergelijk zelf de lasermeters.
STELLING VAN DE WEEK
Een muur een nieuwe look geven, dat komt grosso modo uit op schilderen of behangen. Twee klussen die je makkelijk zelf kan doen. Welke methode prefereer jij?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.