Online magazines

9 december 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Je zal het niet snel merken, maar op je muren en plafond gaat er zich na verloop van tijd wel redelijk wat vuil nestelen. We vertellen waarop je moet letten bij het inspecteren, en geven enkele nuttige schoonmaaktips mee.
Verras jouw handige klusser dit jaar met een nuttig kerstcadeau! 
Geef een Dobbit-jaarabonnement met een tool naar keuze! 
Een cadeau waar ze het hele jaar door van kunnen genieten!
Je wil nieuwe tegels leggen, maar je oude tegelvloer hoeft niet uitgebroken te worden? Ontdek hoe je te werk gaat in deze tutorial.
Als doe-het-zelver heb je het best een breed arsenaal aan meet- en aftekengereedschap bij de hand om de klus tot een goed einde te brengen. Hoog tijd dus om eens op te lijsten wat er allemaal in je toolbox moet zitten!
Heb jij reeds een robotmaaier? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een van de oscillerende multitools die we bij Dobbit hebben getest! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
Plinten zijn een uitstekende manier om de ruimte een persoonlijke toets te geven. Geverfd in dezelfde kleur als de wand, maakt een weldoordacht design de kamer groter. We overlopen wat de functie van een plint kan zijn, welke soorten plinten je zoal hebt, en hoe je ze plaatst.
Soms maak je van iets gewoon iets ronduit bijzonder. In deze video klussen we met wat we hebben: een een oud kastje. We transformeren om te imponeren: van kast tot luiertafel.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.