Online magazines

6 december 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe plaats je een vinylvloer?
Een vinylvloer zelf plaatsen is een relatief gemakkelijke klus. Afhankelijk van welke vloer je kiest, bestaan er verschillende legsystemen en daarbijhorende technieken. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: zo plaats je zelf een CO-melder
De vloerbedekking die qua look het dichtst in de buurt komt van laminaat of parket, is vinyl of pvc, verkrijgbaar op rol of in tegelvorm, beter bekend als LVT. Afhankelijk van welke vloer je kiest, bestaan er verschillende legsystemen en daarbijhorende technieken. Lees er hier meer over.

Bouw je werkbank op maat en naar eigen smaak. Volg dit gedetailleerde bouwplan voor een stapsgewijze uitleg over het maken van een werkbank, inclusief essentiële en handige hulpstukken.

Na al die jaren weer en wind te trotseren, heeft de brievenbus al heel wat afgezien. Houtrot heeft het houten deurpaneel te pakken. Tijd voor Roger om een nieuwe te maken! Bekijk hier hoe je dit zelf kan doen.
Je kan ervoor kiezen om je gereedschap op een nette en overzichtelijke manier een plaats te geven. Dat kan bijvoorbeeld met een gereedschapswand. De Tooldokter toont hoe je die stap voor stap kan maken.
Heb je gekozen voor een keramische kookplaat of een inductiekookplaat en je bent van plan om die zelf aan te sluiten op het elektriciteitsnet? We tonen stap voor stap hoe je deze installeert en hoe de aansluiting verloopt.
Geen bloemen in de winter, denk je? De Helleborus doet lekker dwars en komt net dan in bloei! Laat ze pronken op de tuintafel. Of breng er als vroegste bloeier in het jaar al kleur mee vooraan in de border. Jean gaat eens kijken bij een ervaren kweker.
STELLING VAN DE WEEK
Op Dobbit TV brengen we tips en advies over heel wat onderwerpen. Maar waar wil je als kijker zelf vooral meer over weten?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.