Online magazines

2 december 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

7 multitools voor jou vergeleken
Schuren, slijpen, frezen, snijden … Multitools zijn veelkunners. Maar hoe werkt zo'n toestel? En waarop moet je letten bij de aankoop? We hebben 7 toestellen getest. Ontdek in deze nieuwsbrief de resultaten.

BRICO Tip van de week: zo plaats je zelf een CO-melder
Schuren, slijpen, frezen, snijden … Multitools zijn veelkunners. Maar hoe werkt zo'n toestel? En waarop let je bij de aankoop? Om je bij je keuze te helpen, hebben we 7 verschillende toestellen voor de doe-het-zelver getest. Lees de reviews en ontdek de resultaten!

Wie vaak klust, heeft nood aan een werkplek in huis. In dit nummer helpen we je bij de vormgeving van je eigen klusatelier. Bestel dit nummer of neem meteen een abonnement op Dobbit.

Ben je nog op zoek naar een nieuwe nachttafel voor naast je bed? Dan kan je veel geld uitgeven in een meubelzaak, maar het is veel leuker om die zelf te maken! Zeker als je met de juiste tools aan de slag gaat.
Een bouwstofzuiger komt van pas bij het ruimen van vuiligheid tijdens de ruwbouwfase of je renovatiewerken, maar evengoed in het atelier of bij alledaagse klussen. Waarop moet je zoal letten als je er een wilt aankopen? En hoe kan je die handig integreren in je atelier?
Soms maak je van iets gewoons iets ronduit bijzonders. In deze video klussen we met wat we hebben: een spiegel. We transformeren om te imponeren: van spiegel tot kast.
Decoratieve wandpanelen – hot in de 80s, maar nu volledig in comebackmodus – kunnen zowel esthetisch als decoratief een meerwaarde bieden voor je badkamer, keuken of woonkamer. Bovendien zijn ze vaak makkelijk zelf te plaatsen. Lees hier hoe je de geschikte panelen kiest.
STELLING VAN DE WEEK
Op Dobbit TV brengen we tips en advies over heel wat onderwerpen. Maar waar wil je als kijker zelf vooral meer over weten?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.