Online magazines

29 november 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Niet elke badkamer is groot en licht en ruim, zoals in de lifestylemagazines. In de meeste huizen zijn de badkamers kleiner en krapper. Hoe haal je het maximum uit een kleinere ruimte? We geven enkele tips.
800 instructievideo's en 2.000 bouwinstructies zijn een onmisbare basis om kwalitatief te bouwen en verbouwen. Met deze kennis op zak bespaar je duizenden euro's! 
Abonneer je nu op DOBBIT en krijg 20% korting!
Ben je van plan een muur van binnenuit te isoleren? Ontdek de 2-in-1 oplossing van Knauf! De gelijmde isolatieplaat is een gipsplaat met isolatie op de rugzijde. Volg de stappen in deze video voor een efficiƫnte, snelle en optimale isolatie!
Met onze kastenwand en het keukeneiland hebben we al een goed ingerichte keuken. Maar aan de overzijde is er nog een nis in de wand, die we ook functioneel willen inrichten... als koffiehoek. Ook de ruimte aan het uiteinde van de kastenwand benutten we door er een vestiairekast te integreren.

Maak kennis met de hoogwaardige houtpellets van GOLDPELLET. Deze premium pellets leveren uitstekende prestaties en betrouwbare warmte.

Bestel nu incl. GRATIS levering binnen de 5 dagen!

Een ventilatiesysteem zorgt voor een gecontroleerde aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht in je woning. Om ervoor te zorgen dat dat hele proces proper blijft verlopen, is periodiek onderhoud nodig. Lees hier wat dat inhoudt.
STELLING VAN DE WEEK
Een bouwstofzuiger of alleszuiger gaat verder waar een gewone stofzuiger het niet meer kan halen: stof, puin, gemorste vloeistoffen, ... Heb jij er een?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.