Online magazines

25 november 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Werken met elektriciteit schrikt je op het eerste zicht misschien wat af. Daarom willen we je hier de nodige tools aanreiken zodat je met de basis aan de slag kan. We gaan dieper in op welk materiaal er bij elektriciteitswerken komt kijken en hoe je de leidingen, stopcontacten en schakelaars aansluit.
800 instructievideo's en 2.000 bouwinstructies zijn een onmisbare basis om kwalitatief te bouwen en verbouwen. Met deze kennis op zak bespaar je duizenden euro's! 
Abonneer je nu op DOBBIT en krijg 20% korting!
Van 20-27 november: niet wachten tot Black Friday, elke dag is dealdag! Scoor nu topaanbiedingen op gereedschap, beschermingskledij en chemicaliƫn. Perfect voor doe-het-zelvers die slim willen besparen. Grijp deze kans voordat ze voorbijvliegt!
Soms maak je van iets gewoons iets ronduit bijzonders. We klussen met wat we hebben: we transformeren een restje oude tegels die stof lagen te vergaren tot een echte eyecatcher voor het salon.
Kelders zijn een ideale, koele opbergruimte, maar je hebt er niets aan als die vochtig staan. Regen en grondwater kunnen zorgen voor vocht in de muren van je kelder, waardoor je schimmelvorming en zoutkristallen krijgt. Je pakt die dus het best grondig aan. Lees hier hoe je dat zelf kan doen.
Denk je graag mee over hoe je merken op een creatieve en effectieve manier kan integreren in televisiecontent? Dan willen we jou graag in ons DOBBIT tv-team!

Maak kennis met de hoogwaardige houtpellets van GOLDPELLET. Deze premium pellets leveren uitstekende prestaties en betrouwbare warmte.

Bestel nu incl. GRATIS levering binnen de 5 dagen!

Bij luchtdicht bouwen worden spleten en kieren zoveel mogelijk vermeden. We geven mee hoe dit principe concreet wordt toegepast, hoe een luchtdichtheidsmeting gebeurt en hoe je in een oude/deels gerenoveerde woning tocht en koudeval kan beperken.
STELLING VAN DE WEEK
Een bouwstofzuiger of alleszuiger gaat verder waar een gewone stofzuiger het niet meer kan halen: stof, puin, gemorste vloeistoffen ... Heb jij er een?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.