Online magazines

18 november 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Er zijn een aantal sanitaire onderhoudsklussen die je makkelijk zelf kan doen. Het is bijvoorbeeld aangewezen om meermaals per jaar eens je waterkranen te inspecteren. Een verstopte afvoer of een doorlopend toilet kan je ook makkelijk zelf herstellen. Hoe? Dat lees je hier.

Maak kennis met de hoogwaardige houtpellets van GOLDPELLET. Deze premium pellets leveren uitstekende prestaties en betrouwbare warmte.

Bestel nu incl. GRATIS levering binnen de 5 dagen!

Ben je nog op zoek naar een nieuwe nachttafel voor naast je bed? Dan kan je veel geld uitgeven in een meubelzaak, maar het is veel leuker op die zelf te maken! Zeker als je met de juiste tools aan de slag gaat.
Denk je graag mee over hoe je merken op een creatieve en effectieve manier kan integreren in televisiecontent? Dan willen we jou graag in ons DOBBIT tv-team!
Tegenwoordig moeten ramen in de leefruimtes van woningenminstens over dubbele beglazing beschikken. Maar wat houdt dat in? En wat is het verschil met hoogrendementsglas? Welke opties zijn er om de privacy te optimaliseren? We geven de mogelijkheden.
Een kelder die niet goed is afgedicht, is een gemakkelijk doelwit voor grondwater. Geef grondwater en insijpelend regenwater dus geen kans, en bewapen je muren en vloer ertegen. Lees hier welke oplossingen er bestaan.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.