Online magazines

15 november 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
centrale verwarming op gas
De verwarming in de meeste Belgische huishoudens draait vandaag de dag nog steeds op gas. Lees in deze nieuwsbrief hoe je een ketel kiest en welke combinatiemogelijkheden er zijn met hernieuwbare energiebronnen.

BRICO Tip van de week: hoe breng je radiatorfolie aan?

Wie een woning renoveert, kan voorlopig nog steeds een beroep doen op gas. Wie een nieuwe woning zet, moet in Vlaanderen op zijn minst een hybrideoplossing voorzien. We overlopen hoe je een ketel kiest en welke combinatiemogelijkheden er zijn met hernieuwbare energiebronnen.
Organiseer je werkplaats op een praktische manier met behulp van zelfgemaakte tools.
Ontdek dit bouwplannenpakket 'werkplaats inrichting' en spaar een stevig centje uit door onze 50% korting.
Met heel wat materiaal uit het huishouden kan je je tuin een plezier doen. Hiermee kan je je tuin een boost bezorgen, maar ook beschermen tegen ongewenste indringers.
Massief hout blijft onder menig verbouwer en klusser een lieveling. Je kan beschadigingen echter niet altijd voorkomen. Om krassen, barstjes en putjes weg te werken kan je wel steeds een beroep doen op vulmiddelen. We overlopen wat er bestaat.
In 'Leven als vakman' volgen we vakmensen die uiteenlopende jobs uitoefenen. Vandaag volgen we Nele, ze is projectontwikkelaar. Ook benieuwd hoe een doorsnee dag er bij Nele uitziet?
Zich keurig voor de dag kunnen brengen zonder spiegel, het is niet iedereen gegeven. Daarom is een spiegel - traditioneel boven de wastafel - onmisbaar in je badkamer. We overlopen uit welke soorten spiegels je allemaal kan kiezen en welke opties er zoal zijn.
STELLING VAN DE WEEK
Een woning moet goed geïsoleerd zijn, maar kan niet zonder aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht. Dan is een ventilatiesysteem van tel. Heb jij een ventilatiesysteem in jouw woning?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.