Online magazines

11 november 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe je keuken inrichten van a tot z
We toonden je al hoe je zelf je keuken van kop tot teen kan renoveren, maar misschien wil je wel van nul beginnen en alles vernieuwen. We begeleiden je in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: hoe breng je radiatorfolie aan?
We toonden je al hoe je zelf je keuken van kop tot teen kan renoveren, maar misschien wil je wel van nul beginnen en alles vernieuwen. Of misschien wil je enkel een nieuwe vaatwasser of een nieuwe koelkast. In elk geval begeleiden we je in dit artikel bij alles wat je nodig hebt.
Ontdek het nieuwe Dobbit-boek over de kenmerken en toepassingen van de 48 belangrijkste houtsoorten, onmisbaar voor elke bouwer en verbouwer! Gratis bij een Dobbit jaarabonnement.
Reeds abonnee?
De keuken vormt echt het hart van je woning en voor zo’n belangrijke aankoop wil je een weloverwogen keuze maken. Met een METOD keuken van IKEA zit je goed. Want ze past niet alleen binnen elk budget, je krijgt er bovendien maar liefst 25 jaar garantie op!
Je bestaande elektrische installatie slim maken zonder kap en breekwerk, het kan met onze zelfbouwoplossing van Niko Home Control. Ontdek hoe snel en eenvoudig het is om van je bestaande installatie een slimme installatie te maken.
Ben je van plan een muur van binnenuit te isoleren? Ontdek de 2-in-1 oplossing van Knauf! De gelijmde isolatieplaat is een gipsplaat met isolatie op zijn rugzijde. Volg de stappen in deze video voor een efficiënte, snelle en optimale isolatie!
Vochtplekken op je muren, schimmel of een muffe geur in huis? Dan zit je vast ergens met een groter probleem dat aangepakt moet worden. We overlopen welke vochtproblemen je zoal kan hebben aan je woning en hoe je ze oplost.
STELLING VAN DE WEEK
Een woning moet goed geïsoleerd zijn, maar kan niet zonder aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht. Dan is een ventilatiesysteem van tel. Heb jij een ventilatiesysteem in jouw woning?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.