Online magazines

8 november 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe verbind je je pc met je tv?
We kijken met zijn allen steeds meer naar films en series via streamingdiensten dan naar klassieke televisiezenders. Daarvoor moet je wel je tablet of computer met je televisietoestel kunnen verbinden. Lees in deze nieuwsbrief hoe je dat doet.

BRICO Tip van de week: tocht weren rond je deuren
We kijken met zijn allen steeds meer naar films en series via streamingdiensten dan naar klassieke televisiezenders. Daarvoor moet je wel je tablet of computer met je televisietoestel kunnen verbinden. Dat kan op verschillende manieren.

Bouwen en renoveren doe je tegenwoordig niet zonder duurzaamheid centraal te plaatsen. Daarnaast mogen we niet vergeten dat duurzaamheid echter niet stopt bij de bouw. In dit nummer gaan we dieper in op heel wat aspecten.

Heb jij reeds een laser afstandsmeter of wil je er een? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele accu ledspot ter waarde van 59 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
We spenderen dagelijks heel wat tijd in onze badkamer. Dus is het ook belangrijk dat die ruimte niet alleen helemaal functioneel is, maar ook dat het er aangenaam vertoeven is, én dat alles comfortabel is. In dit artikel overlopen we wat je allemaal nodig hebt om een badkamer volledig in te richten.
Cirkels maken in hout is niet zo eenvoudig. De tooldokter heeft verschillende manieren die hij loslaat op enkele stukken hout om er zo een modern en stijlvol nachttafeltje van te maken.

Maak kennis met de hoogwaardige houtpellets van GOLDPELLET. Deze premium pellets leveren uitstekende prestaties en betrouwbare warmte.

Bestel nu incl. GRATIS levering binnen de 5 dagen!

Ben je van plan om je sanitaire leidingen te plaatsen of te renoveren? Of je dat nu zelf doet of het laat doen, er zijn een aantal zaken die je moet weten. We overlopen wat er onmisbaar is in een goed legplan en geven een resem praktische tips mee voor de plaatsing.
STELLING VAN DE WEEK
Een centraal verwarmingssysteem maakt gebruik van één toestel om warmte te produceren. Die warmte wordt over de hele woning verspreid. Meestal komt dit neer op een warmtepomp of condensatieketel. Welk centraal verwarmingssysteem heb jij?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.