Online magazines

4 november 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
wanneer kiezen voor een ontvochtiger?
Zit je met een vochtige ruimte waar er (al dan niet voorlopig) geen ventilatiemogelijkheden zijn, zoals een kelder of wasruimte? Dan kan een ontvochtiger soelaas bieden. In deze nieuwsbrief lees je meer over dergelijke toestellen.

BRICO Tip van de week: tocht weren rond je deuren
Zit je met een vochtige ruimte waar er (al dan niet voorlopig) geen ventilatiemogelijkheden zijn, zoals een kelder of wasruimte? Dan kan een ontvochtiger soelaas bieden. Maar wanneer is zo'n toestel nuttig? En welke soorten bestaan er?
Als vochtproblemen opduiken, kan je ze maar beter snel aanpakken. Hoe sneller je ze ontdekt en ingrijpt, hoe gemakkelijker, sneller en goedkoper je het probleem kunt oplossen. Ontdek vocht met behulp van de digitale vochtigheidsmeter van Futech.
Gereedschap wordt steeds geavanceerder, waardoor de vakman efficiënter te werk kan gaan. Dat geldt ook voor verstek- en afkortzagen. Wij gingen langs bij een fabrikant die het de klusser zo gemakkelijk mogelijk wil maken.
Heb jij reeds een laser afstandsmeter of wil je er een? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele accu ledspot ter waarde van 59 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!

Maak kennis met de hoogwaardige houtpellets van GOLDPELLET. Deze premium pellets leveren uitstekende prestaties en betrouwbare warmte.

Bestel nu incl. GRATIS levering binnen de 5 dagen!

Een van de grootste oorzaken van een CO-vergiftiging is onveilig verwarmen, bijvoorbeeld door het gebruik van buitentoestellen in huis, verwarmen via een vuile schoorsteen of met verouderde toestellen. Lees hier hoe je CO-vergiftiging kan voorkomen.
STELLING VAN DE WEEK
Een centraal verwarmingssysteem maakt gebruik van één toestel om warmte te produceren. Die warmte wordt over de hele woning verspreid. Meestal komt dit neer op een warmtepomp of condensatieketel. Welk centraal verwarmingssysteem heb jij?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.