Online magazines

28 oktober 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

maak je tuin winterklaar
De winter staat voor de deur en brengt koude temperaturen, regen en veel wind mee. De activiteiten in de tuin en de moestuin lopen daarmee op hun einde. Tijd voor schoonmaak en een beetje zorg. Lees in deze nieuwsbrief wat dat allemaal inhoudt.

BRICO Tip van de week: hoe leidingen isoleren?
De activiteiten in de tuin en de moestuin lopen stilaan op hun einde. Maak gebruik van de laatste herfstdagen om je tuin winterklaar te maken. Dat is niet enkel schoonmaak, maar ook een beetje zorg. Lees hier wat dat allemaal inhoudt.

Maak kennis met de hoogwaardige houtpellets van GOLDPELLET. Deze premium pellets leveren uitstekende prestaties en betrouwbare warmte.

Bestel nu, incl. GRATIS levering binnen de 5 dagen!

Wil je de akoestische of thermische isolatie van een tussenwand verbeteren? Gebruik dan zeker de Expert glaswolplaat! Bekijk de video en volg hoe je zelf de plaatsing stap voor stap kan uitvoeren.
Deuren, trappen, kasten ... Regelmatig onderhoud zal de levensduur van het schrijnwerk verlengen. Is er toch iets beschadigd of kapot? Dan kan je heel wat problemen zelf oplossen met enkele eenvoudige tips & tricks.
Door de koudere dagen spenderen we meer tijd binnen en verbruiken we dus meer energie. Neem een kijkje in onze artikels en kom te weten hoe je jouw huis goed voorbereidt op de winter en zo energieverspilling voorkomt.
Heb jij reeds een laserafstandsmeter of wil je er een? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele acculedspot ter waarde van 59 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
Voor wie op zoek is naar een ecologische manier om sanitair water te verwarmen en daarbij automatisch ook te besparen op de energiefactuur, kan een warmtepompboiler uitkomst bieden. Lees hier meer over de werking, voor- of nadelen en praktische zaken.
STELLING VAN DE WEEK
Een spiegel is onmisbaar in de badkamer. Tegenwoordig herbergen badkamerspiegels behoorlijk wat extra functies, zoals verlichting, verwarming of zelfs een geïntegreerde computer. Welke soort badkamerspiegel heb jij?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.