Online magazines

25 oktober 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe renoveer je je garagevloer?
De garage is niet de meest belopen ruimte in een woning, maar het is wel de plaats waar hoofdzakelijk een auto staat. De vloer moet dus tegen een stootje kunnen. We overlopen de verschillende oplossingen in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: koffiegruis als ontstopper
Als je je garage gaat renoveren, dan pak je best ook de vloer aan. De garage is niet de meest belopen ruimte in een woning, maar het is wel de plaats waar hoofdzakelijk een auto staat. De vloer moet dus tegen een stootje kunnen. Daarvoor zijn verschillende oplossingen.
Bouwen en renoveren doe je tegenwoordig niet zonder duurzaamheid centraal te plaatsen. Daarnaast mogen we niet vergeten dat duurzaamheid echter niet stopt bij de bouw. In dit nummer gaan we dieper in op heel wat aspecten.
Tijdens het snoeien krijg je al snel een hele hoop takken bij elkaar. Een kleine hoeveelheid kan je nog naar het containerpark brengen. Grote hoeveelheden verwerk je het best zelf met een hakselaar. Lees hier hoe je met zo'n toestel werkt.
Leembouw is misschien niet meer de vaakst gebruikte bouwtechniek, toch blijft deze traditionele bouwmethode heel wat voordelen hebben. Jan is specialist: hij toont ons hoe een lemen muur wordt opgebouwd.
Een botte schaar, een botte beitel of een bot (breek)mes levert slecht werk. Daarom geven we bij deze enkele tips mee om je gereedschap scherp te houden, zodat je er steeds makkelijk mee kan werken.
STELLING VAN DE WEEK
Tegenwoordig zijn warmtepompboilers een van de meest vooraanstaande besparende opties voor sanitair warm water. Heb jij er een of ben je van plan om er een aan te schaffen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.