Online magazines

21 oktober 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Wie op zoek is naar een sfeervolle manier om bij te verwarmen in de winter, vindt zijn heil bij de pelletkachel. Net als een houthaard, zorgt een pelletkachel voor een gezellig element in huis. Lees hier meer over de werking en het onderhoud van deze toestellen.

Maak kennis met de hoogwaardige houtpellets van GOLDPELLET. Deze premium pellets leveren uitstekende prestaties en betrouwbare warmte.

Bestel nu incl. GRATIS levering binnen de 5 dagen!

Door de hoge stoomtemperatuur en intense stoomopwekking zorgen de Kärcher-stoomreinigers voor een hygiënische en diepe reiniging in het hele huis! Ontdek de tijdelijke promo: tevreden of geld terug!
In de badkamer wil je, zeker 's ochtends, dat het aangenaam warm is. Daarom is een verwarmingstoestel in deze ruimte onmisbaar. We overlopen de keuzemogelijkheden, en geven mee hoe je zelf een design handdoekkradiator kan plaatsen.
In deze aflevering geven we nog een heleboel handige tips mee om het warm te houden tijdens de koude maanden van het jaar. Bekijk hoe je je kachel onderhoudt, en hoe je radiator- en raamfolie plaatst.
Ga je liever zelf aan de slag? Om jou daarbij te helpen, brengt Dobbit bouwplannen voor de realisatie van originele en eigentijdse klusprojecten. Verzamel ze allemaal!
Om water weg te pompen, bijvoorbeeld uit een zwembad of uit een ondergelopen (kruip)kelder tijdens of na een hevige storm, komt een dompelpomp goed van pas. Om je op weg te helpen in het aanbod, testten we er 9 en gaven we ze elk een review.
STELLING VAN DE WEEK
Tegenwoordig zijn warmtepompboilers een van de meest vooraanstaande besparende opties voor sanitair warm water. Heb jij er een of ben je van plan om er een aan te schaffen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.