Online magazines

18 oktober 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Wie voor vloerverwarming kiest, haalt comfort in huis. De warmte is verspreid over de hele vloer, waardoor er geen koude vlakken zijn én de temperatuur is overal gelijk. Vloerverwarming vereist wel de nodige aandacht op het vlak van installatie. Daar gaan we even dieper op in.
Bespaar op jouw energiefactuur door je woning zelf energiezuinig en zelfvoorzienend te maken. Dit Dobbit magazinepakket helpt je alvast op weg.
In deze aflevering helpen we je op weg bij het onderhoud van je verwarmingssysteem. Daarnaast geven we enkele kleine maar nuttige isolatietips mee waarmee je de warmte beter kan binnenhouden.
We willen de keuken voor het appartement zelf ontwerpen en plaatsen. Dit lijkt onmogelijk, maar eens je wat inspiratie opgedaan hebt online of in de winkel, kan je aan de slag om je droomkeuken vorm te geven.
Koffie gezet? Gooi het koffiegruis niet meteen weg. Dit overgebleven goedje kan zeer nuttig zijn in het huishouden, of in de tuin. In deze aflevering leer je wat je allemaal met koffiegruis kan doen.
Wie de zolder als leefruimte wil gebruiken, kan beter het dak isoleren. Indien je een stuk vrijstaande muur hebt, is het misschien de moeite waard om ook deze meteen van isolatie te voorzien en zo koudebruggen te voorkomen. En hoe pak je de vloer aan?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.