Online magazines

14 oktober 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Om energie te besparen in huis is het noodzakelijk om werk te maken van deftige isolatie in je woning. Dat heeft niet alleen voordelen op milieuvlak, maar ook voor de portemonnee. Maar welke materialen zijn het meest geschikt waarvoor? Wij geven je een overzicht van de gangbare isolatiematerialen.
Met deze handige en heldere accu-ledspot kan je overal aan de slag!De klemrichting zorgt ervoor dat je de spot overal kan bevestigen.
Abonneer je nu voor 12 maanden op Dobbit en krijg deze accu-ledspot er GRATIS bij!
Vraag voor 31 oktober je offerte(s) aan en profiteer van een extra korting van 5% voor je verwarming, ventilatie, sanitaire en elektrische installatie. Voor je zonnepanelen en batterij profiteer je van een korting van 10%!
Een keukenrenovatie is een hele hap uit je budget. Door zelf een aantal zaken voor je rekening te nemen, zoals het bevestigen van een gootsteen of het verven van je keukenramen, kan je een flinke duit uitsparen. Lees hoe je het simpel en efficiënt aanpakt.
De btw op sloop- en heropbouwwerken blijft ook in 2024 op 6% voor particulieren die een woning willen afbreken en er een nieuwbouw in de plaats willen zetten. Maar hoe pak je afbraakwerken gestructureerd aan? We zetten een en ander op een rijtje.
De draadloze onkruidverwijderaar WRE van Kärcher verwijdert makkelijk droog mos en onkruid. Vergeet rug- & kniepijn, schadelijke onkruidverdelgers of gevaarlijke branders. En bij aankoop van een toestel krijg je nu 3 borstelstrips gratis*!
WIl je de akoestische of thermische isolatie van een tussenwand verbeteren? Gebruik dan zeker de Expert-glaswolplaat! Bekijk de video en volg hoe je zelf de plaatsing stap voor stap kan uitvoeren.
Wie een warmtepomp aankoopt, betaalt ook in 2024 nog 6% btw in plaats van 21%. Maar hoe werkt een warmtepomp nu het meest efficiënt? Wat bepaalt het energieverbruik en hoe kan dat zoveel mogelijk worden beperkt?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.