Online magazines

11 oktober 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe decentraal verwarmen
Naast centrale verwarming is er bij veel mensen toch nog een vorm van bijverwarming aanwezig. Dat kan gaan van compacte, verplaatsbare toestelletjes tot vaste infraroodpanelen en kachels en haarden. Lees meer in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: hoe efficiënt verf doorroeren?
Naast centrale verwarming is er bij veel mensen toch nog een vorm van bijverwarming aanwezig. Dat kan gaan van compacte, verplaatsbare toestelletjes tot vaste infraroodpanelen en kachels en haarden. Lees er meer over in dit artikel.
Bewaar alle verschenen nummers van Dobbit zorgvuldig en geordend in deze map. Dat maakt je opzoekwerk een stuk gemakkelijker.
In 'Leven als vakman' volgen we vakmensen die uiteenlopende jobs uitoefenen. Vandaag volgen we Stefaan: hij is actief in de decoratiesector, maar doet meer dan schilderwerken! Ook benieuwd hoe een doorsneedag er bij Stefaan uitziet?
Er bestaan heel wat oplossingen om een vloer goed te isoleren, zoals isolatieplaten, purschuimen en isolerende chape. Maar hoe moet je nu beginnen aan het isoleren van je vloer? Lees het hier.
Tijd om een ander onderdeel van onze nutsvoorzieningen aan te pakken: de verwarming. Om ons appartement optimaal te kunnen verwarmen moeten we eerst de geschikte radiatoren kiezen. Voor deze keuze laten we ons bijstaan door een expert ter zake!
Als je bouwt of verbouwt ben je gebonden aan een verplicht aandeel aan hernieuwbare energie. Dan kan een aansluiting van je woning op een warmtenet een goede oplossing bieden. Maar wat is dat precies? En waarom zou je je erop aansluiten?
STELLING VAN DE WEEK
Ongeveer 12% van de energie in een woning gaat verloren via de vloer. Het is dus belangrijk om ook daar te isoleren. Heb jij een geïsoleerde vloer, of ben je van plan die te isoleren?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.