Online magazines

07 oktober 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
9 dompelpompen voor jou vergeleken
Om water weg te pompen, uit bijvoorbeeld een zwembad of kelder, komt een dompelpomp goed van pas. Om je op weg te helpen in het aanbod, testten we 9 verschillende toestellen. Ontdek de resultaten in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: hoe effici├źnt verf doorroeren?
Om water weg te pompen, bijvoorbeeld uit een zwembad of uit een ondergelopen (kruip)kelder tijdens of na een hevige storm, komt een dompelpomp goed van pas. Om je op weg te helpen in het aanbod, testten we er 9 en gaven we ze elk een review.
Meet afstanden met precisie! De laser afstandsmeter van Futech kan nauwkeurig tot 60 meter meten! 
Krijg deze afstandsmeter GRATIS bij een Dobbit-abonnement!
Heb je een houthaard of houkachel? Dan heb je uiteraard brandhout nodig. Dat kan je kopen, maar wie de geschikte bomen in zijn tuin heeft, kan zijn houtvoorraad aanvullen met het snoeihout daarvan. Dat hout ga je wel zelf moeten klieven? Maar waarom? Met welk materiaal? En hoe ga je het best te werk?
Ondertussen heeft de Tooldokter al heel wat projecten gemaakt en afgewerkt. Maar hoe beslist hij nu precies welke afwerking hij moet gebruiken voor zijn project? In deze uitzending legt hij alles uit over welke afwerkingen er bestaan.
Een lelijke radiator wegbergen achter een omkasting is niet enkel esthetisch, je kan er ook praktische voordelen uit halen. Bovendien is het een klus die je gemakkelijk zelf kan uitproberen en waarin je je creativiteit de vrije loop kan laten. We tonen je hoe je zo'n radiatoromkasting zelf kan maken.
STELLING VAN DE WEEK
Ongeveer 12% van de energie in een woning gaat verloren via de vloer. Het is dus belangrijk om ook daar te isoleren. Heb jij een geïsoleerde vloer, of ben je van plan die te isoleren?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.