Online magazines

04 oktober 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe plaats je zelf een houtkachel?
Met een gesloten houtkachel heb je een goede sfeermaker in huis. Wist je dat je die ook zelf kan plaatsen? We geven je in deze nieuwsbrief mee hoe je daarbij te werk gaat.

BRICO Tip van de week: schap perfect recht ophangen
Met een gesloten houtkachel heb je een goede sfeermaker in huis. Wist je dat je die ook zelf kan plaatsen? In deze demonstratie geven we mee hoe je zelf kan instaan voor de installatie en montage van het rookgaskanaal.
Bouwen en renoveren doe je tegenwoordig niet zonder duurzaamheid centraal te plaatsen. Daarnaast mogen we niet vergeten dat duurzaamheid echter niet stopt bij de bouw. In dit nummer gaan we dieper in op heel wat aspecten.
Bij nieuwbouwwoningen worden de muren sowieso geïsoleerd. Het isoleren van bestaande buitenmuren gebeurt het best via de spouw of aan de buitenkant. Indien dat onmogelijk is, kan er ook via de binnenzijde geïsoleerd worden. Lees er hier meer over.
Georges heeft je al geleerd hoe je met effectieve micro-organismen groenafval kan fermenteren om je moestuin of border vol bodemleven te stimuleren. Deze keer gaat hij met de micro-organismen aan de slag in en rondom het huis.
Een krabpaal voor de kat kan aardig wat kosten. Met eenvoudig materiaal kan je dit perfect zelf gaan maken. En wees creatief. Maak meteen ook een ruimte waar poeslief een dutje kan doen of zich kan verschuilen.
STELLING VAN DE WEEK
Radiatoren worden in de badkamer vooral gezien als een storend element dat afsteekt in het interieur én dat onnodig plaats inneemt. Daarom zijn dunne handdoekradiatoren tegenwoordig meer in trek. Heb of wil jij er een in je badkamer?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.