Online magazines

30 september 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Je kan de centrale verwarming in je woning laten draaien op biomassa. In de meeste gevallen is dat met een pelletketel. We gaan in dit artikel dieper in op de werking van deze toestellen.
800 instructievideo's en 2.000 bouwinstructies zijn een onmisbare basis om zelf te bouwen en verbouwen. Met deze kennis op zak bespaar je duizenden euro's!
Abonneer je nu op DOBBIT en krijg 20% extra korting!
Vaak ligt de bron van vochtproblemen in de badkamer bij oude versleten voegen en kitnaden. Het is dus belangrijk dat je die van tijd tot tijd eens inspecteert en restaureert. We geven je mee hoe je deze simpele klus zelf aanpakt.
Wie voortaan een elektrische auto koopt, komt in Vlaanderen in aanmerking voor een premie tot 5.000 euro. Maar hoe kan je je elektrische wagen of plug-inhybride nu efficiënt thuis opladen? Je leest het hier.
Zeker wanneer je je gereedschap opbergt na het klussen, neem je maar beter de tijd voor een grondige schoonmaak, onderhoud en bescherming. Hetzelfde geldt voor je fiets of mountainbike. Maar hoe begin je daaraan?
Voor het snoeien van heggen en heesters is een heggenschaar je beste vriend. Kies je dan voor een handheggenschaar of een motorisch aangedreven exemplaar? Is het niet beter om beide in huis te halen? We geven je mee waarop je moet letten bij je keuze.
STELLING VAN DE WEEK
Radiatoren worden in de badkamer vooral gezien als een storend element dat afsteekt in het interieur én dat onnodig plaats inneemt. Daarom zijn dunne handdoekradiatoren tegenwoordig meer in trek. Heb of wil jij er één in je badkamer?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.