Online magazines

27 september 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe ga je slim om met je digitale meter?
In Vlaanderen worden de klassieke elektriciteits- en gasmeters gaandeweg vervangen door nieuwe digitale meters. Maar hoe lees je je verbruik af? En welke mogelijkheden bieden de digitale tellers? Lees meer in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: hoe nagelen zonder splijten
In Vlaanderen worden de klassieke elektriciteits- en gasmeters gaandeweg vervangen door nieuwe digitale meters. Maar hoe lees je je verbruik af? En welke mogelijkheden bieden de digitale tellers voor inzage en sturing van je verbruik?
Leer in dit Dobbit magazine alle must-knows over hout bewerken: het kiezen van de juiste houtsoort, bewerkingstechnieken, hout herstellen, welk gereedschap te gebruiken en veel meer!
Een dak isoleren kan net als bij muren zowel langs binnen als langs buiten. We overlopen even de isolatiemethoden voor hellende en platte daken, zowel in de theorie als in de praktijk.
In deze aflevering maken we even tijd voor de ventilatie. We voorzien een ventilatiesysteem type D. Na de installatie van de unit en de ventielen, komt een technieker langs om het systeem af te regelen en op te starten!
Het materiaal waaruit je tegels bestaan, bepaalt uiteraard veel. Bij de zoektocht naar de perfecte tegelvloer of -wand, moet je ook met enkele andere zaken rekening houden. Een overzicht vind je hier terug.
STELLING VAN DE WEEK
Wanneer een dak langs buiten wordt geïsoleerd, spreek je van een warm dak. Isoleer je een dak langs binnen op de dakconstructie, dan gaat het om een koud dak. Hoe is jouw dak geïsoleerd?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.