Online magazines

23 september 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
hoe onderhoud je een schoorsteen?
Regelmatig je schoorsteen laten vegen, kan je alvast veel ellende besparen. Maar wat doe je als de loodslabben of het metselwerk aan vervanging toe zijn? Of als je last hebt van condensatievocht? Je leest het in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: hoe nagelen zonder splijten
Regelmatig je schoorsteen laten vegen, kan je alvast veel ellende besparen. Maar wat doe je als de loodslabben of het metselwerk aan vervanging toe zijn? Of als je last hebt van condensatievocht? Je leest het in dit artkel
Abonneer je nu voor 12 maanden op Dobbit en krijg ons boek over 48 houtsoorten GRATIS cadeau! 
Dit naslagwerk is een absolute aanrader voor bouwers, verbouwers en houtbewerkers.
Zeker wanneer je je gereedschap opbergt na het klussen, neem je maar beter de tijd voor een grondige schoonmaak, onderhoud en bescherming. Hetzelfde geldt voor je fiets of mountainbike. Maar hoe begin je daaraan?
Roger gaat aan de slag in de voortuin van een net gerenoveerde woning. Hij gaat een oprit aan de ene zijde van het huis leggen en een parkeerstrook aan de andere kant. Dit doet hij met waterdoorlatende bestrating. Bekijk hoe hij te werk gaat én hoe je het zelf kan doen.
Wil je een wand of een voorzetwand thermisch en akoestisch goed isoleren? Gebruik zeker de Expert-glaswolplaat! Bekijk in de video hoe je er zelf mee aan de slag gaat.
Met een retrokastje en een opzetlavabo maken we een badkamermeubel. Stijlvol recycleren heet dat. We nemen eerst de kast onder handen en geven die een nieuw uiterlijk, en monteren daarna de lavabo.
STELLING VAN DE WEEK
Wanneer een dak langs buiten wordt geïsoleerd, spreek je van een warm dak. Isoleer je een dak langs binnen op de dakconstructie, dan gaat het om een koud dak. Hoe is jouw dak geïsoleerd?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.