Online magazines

16 september Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe egaliseer je een dekvloer?
Je wil je vloer aanpakken, maar weet niet of het überhaupt wel mogelijk is om op je ondergrond een perfect vlakke nieuwe vloerbedekking te plaatsen? Dan biedt 'egaliseren' altijd een oplossing. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: maak meteen komaf met boorstof
Je wil je vloer aanpakken, maar weet niet of het überhaupt wel mogelijk is om op je ondergrond een perfect vlakke nieuwe vloerbedekking te plaatsen? Dan biedt 'egaliseren' altijd een oplossing. Maar wat is dat precies? Hoe doe je het? Wat heb je allemaal nodig? Je leest het hier.
Kies 1 van de 6 GRATIS geschenken van Futech bij een Dobbit-abonnement. Geniet één jaar lang van onmisbare bouwkennis met daarnaast een GRATIS kwalitatief meetapparaat. DE ultieme combinatie!
Je zonnepanelen zijn geplaatst en je wekt nu op een ecologische manier elektriciteit of warm water op. Daarmee is de kous echter niet af. Wil je er het maximum blijven uithalen, dan moeten ze natuurlijk ook op tijd eens worden gereinigd. In dit artikel overlopen we wat zo'n onderhoud inhoudt.
Het aanbod aan lichtarmaturen in de winkel mag dan wel zeer groot zijn. Soms zit je voor een bepaalde ruimte met een idee waarvoor je in de winkel geen gepaste oplossing vindt. Dan kan je natuurlijk ook altijd zelf aan de slag met een armatuur!
Bij de ruwere kluswerken komt de haakse slijper van pas. Maar waarop moet je letten bij het hanteren van zo'n machine? En welke schijf gebruik je voor welke klus? Je leest het hier.
STELLING VAN DE WEEK
Is een ventilatiesysteem praktisch of budgettair niet mogelijk, maar wil je toch zoveel mogelijk vocht uit de binnenlucht krijgen? Dan kan je ook een ontvochtiger plaatsen. Vooral in een kelder of wasruimte kan dit nuttig zijn. Heb of wil jij er één?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.