Online magazines

27 mei 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Een terras wordt pas een leuke plek om op te vertoeven als je die wat aankleedt. Daar komt, naargelang de ruimte die je hebt en je budget, wel wat bij kijken. Maak de afweging tussen praktische zaken en leuke decoratie-elementen. We geven je inspiratie in dit artikel.
Op zoek naar het perfecte cadeau voor Vaderdag? De kwalitatieve meetapparaten van Futech zal je vader zeker superhandig vinden! Schenk een abonnement op Dobbit samen met een onmisbaar meetapparaat van Futech naar keuze.
Ook krachtpatsers voor veeleisende klussers ruilen het snoer steeds vaker in voor een accu. Daarom lanceert SKIL een volledig assortiment aan dergelijke tools op accu. Lees hier wat dit inhoudt en ontvang een korting op je aankoop van deze gereedschappen!
Voor onberispelijk schilderwerk kies je niet de eerste de beste verf. Wil je een resultaat zonder strepen of rollerbanen? Dan kan je, zowel als leek als ervaren rot, vlot aan de slag met de Monodek Revolution muurverf van Histor. Lees er hier meer over.
Op 1 juni krijgen alle drie de boeken van het nieuwe AREI een update. Lees hier wat de veranderingen zijn op het gebied van huishoudelijke installaties.
Wil je vloeistoffen of droge vervuiling opzuigen? De extreem krachtige nat- en droogzuigers van Kärcher kunnen de zwaarste schoonmaakklussen aan! En bij aankoop van een toestel krijg je nu een pak stofzakken gratis*!
Heb of wil jij een dompelpomp? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele accu ledspot ter waarde van 59 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
STELLING VAN DE WEEK
Bij Dobbit testen en vergelijken we machines. We onderzoeken waarmee je rekening moet houden bij aankoop en vertellen hoe je het meest geschikte model kan kiezen. Van welke draagbare elektrische tool wil je graag eens een vergelijking zien?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.