Online magazines

31 mei 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
elektrisch meten en detecteren
Wil je precies meten of ervoor zorgen dat jouw fotokader perfect recht hangt? Wil je weten hoe vochtig een muur is of wil je warmtelekken detecteren? Voor al die zaken is er een heel arsenaal aan elektrisch meet- en detectiegereedschap voorhanden. We geven een overzicht in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: veilig hout klieven
Wil je precies meten? Wil je boren zonder ongelukken? Wil je weten hoe vochtig een muur is of warmtelekken detecteren? Daarvoor is er een heel arsenaal aan elektrisch meet- en detectiegereedschap. Een overzicht.
Op zoek naar het perfecte cadeau voor Vaderdag? De kwalitatieve meetapparaten van Futech zal je vader zeker superhandig vinden! Schenk een abonnement op Dobbit samen met een onmisbaar meetapparaat van Futech naar keuze.
Heb of wil jij een dompelpomp? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele acculedspot ter waarde van 59 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
Je kan je plaatmateriaal steeds op maat laten zagen in de doe-het-zelf- of de houthandel. Maar hoe fantastisch zou het niet zijn als je dat probleemloos thuis kon? Ontdek ook hoe je zelf enkele handige hulpstukken maakt voor kleinere zaagklussen.
Nu de kleerkast in de dressing geïnstalleerd is, kunnen we overgaan tot de afwerking van muren en plafonds. We plaatsen eerst nog de schakelaars en stopcontacten. Daarna krijgt het plafond een primerlaag en wordt het in een neutrale kleur geschilderd.
Voor wie geen plaats of budget heeft voor een terrasoverkapping, biedt een parasol die je kan opbergen een ideale tussenoplossing. We geven mee waarop je moet letten als je er een kiest, en hoe je ervoor zorgt dat je parasol lang meegaat.
STELLING VAN DE WEEK
Bij Dobbit testen en vergelijken we machines. We onderzoeken waarmee je rekening moet houden bij aankoop en vertellen hoe je het meest geschikte model kan kiezen. Van welke draagbare elektrische tool wil je graag eens een vergelijking zien?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.