Online magazines

20 mei 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
besparen op je waterverbruik
Je waterverbruik beperken, is niets dan zinnig; je helpt er het milieu mee te ontlasten én het komt ook nog eens je portefeuille ten goede. In deze nieuwsbrief zetten we enkele handige bespaartips op een rijtje.

BRICO Tip van de week: precies aftekenen op een kopse kant
Leidingwater is nu eenmaal steeds kostbaarder. Dus moeten we er zuinig mee omspringen. Toch hoeft dat niet met ingrijpende maatregelen gepaard te gaan. Alleen al door je gewoontes een beetje in vraag te stellen en hier en daar bij te sturen, kan je al flink wat besparen.
Iets scheef ophangen of vastzetten behoort nu tot het verleden dankzij deze superhandige kruislijnlaser van Laserliner. Dit toestel is ideaal voor het exact horizontaal en verticaal uitlijnen van objecten. Ontvang nu GRATIS deze kruislijnlaser bij een Dobbit-abonnement.
Hoe bewater jij jouw planten? Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een MICRO DRIP STARTSET van GARDENA ter WAARDE van 70 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd in beslag!
Een regenton kan je kopen, maar je kan ook zelf een exemplaar maken met restmaterialen, dat werkt volgens het principe van communicerende vaten. Lees hier hoe dat precies werkt, en hoe je aan de slag gaat met het maken van de ton zelf.
Wanneer je gezellig op je terras of in je tuin aan het genieten bent, mag een koude bries geen roet in het eten gooien. ‘s Avonds wanneer het afkoelt, of in de winter tout court, vormt terras- en tuinverwarming dé oplossing, en die bestaat tegenwoordig in allerlei vormen.
STELLING VAN DE WEEK
Kokendwaterkranen zijn keukenkranen waaruit meteen kokend water stroomt. Dat kan je heel wat tijd uitsparen tijdens het koken. Heb of wil jij een dergelijke keukenkraan in huis?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.