Online magazines

17 mei 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Een buitenkeuken is een functionele en stijlvolle manier om jouw kook- en eetervaring naar buiten uit te breiden. Je rust die het best zo volledig mogelijk uit. In dit artikel gaan we na welke elementen er niet mogen ontbreken.
Ontdek snel het assortiment van Dobbit met onmisbare tools voor elk project! Abonneer je nu voor 12 maanden op Dobbit en ontvang GRATIS één van deze absolute must-haves naar keuze als cadeau!
Heb jij een dompelpomp of ben je van plan er een aan te kopen? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele acculedspot ter waarde van 59 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
Tijd om de binnendeuren in de hal te plaatsen. We kiezen voor naadloze deuren, die subtiel in onze open gang zullen geïntegreerd zijn. De plaatsing doen we aan de hand van een zelfbouwpakket.
Soms volstaat het om enkele barstjes te vullen met een vulmiddel. Bij een muur met veel oneffenheden zal je eerder richting plamuur moeten gaan. Een nieuw gemetselde muur pak je dan weer aan met een pleister. Lees hier wat je nu precies wanneer gebruikt.
Een stevig rek maken, dat is eenvoudig. Toch met de methode die wij hier gebruiken. Om het rek, of het werk, wat leuker te maken, experimenteren we met enkele creatieve verftechnieken voor een origineel resultaat.
STELLING VAN DE WEEK
Wie wat kaas gegeten heeft van houtbewerking, vliegt mar al te graag in een project als het maken van zijn eigen buitenkeuken. Heb jij dat zelf gedaan of ga jij dat zelf doen? Of toch liever een kant-en-klaar model?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.