Online magazines

10 mei 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe kies je een barbecue?
Barbecue├źn kan op verschillende manieren, maar naast de manier van werken en aandrijving van de barbecue, is het materiaal van je barbecue ook een belangrijke factor bij de keuze van je toestel. Lees meer in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: hoe vlot je microgolf poetsen
Barbecue├źn kan op verschillende manieren, maar naast de manier van werken en aandrijving van de barbecue, is het materiaal van je barbecue ook een belangrijke factor bij de keuze van je toestel. Die heeft namelijk een niet te onderschatten invloed op de smaak van je gerechten. Lees er hier meer over.
Verwijder onkruid milieuvriendelijk met een elektrische onkruidbrander, zonder chemische middelen, gas of vlammen! Dankzij het extra mondstuk kan je er ook jouw barbecue mee aansteken! Neem nu een abonnement voor 12 maanden op Dobbit en krijg deze onkruidbrander er GRATIS bij!
Heb of wil jij een wandscanner? Beantwoord 5 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele acculedspot ter waarde van 59 EUR! De persoon die het antwoord van de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
Wie raamzonwering zegt, denkt misschien eerst aan rolluiken, maar daarnaast kan je ook opteren voor een screen. Maar wat is dat precies? Welke mogelijkheden zijn er? Je leest er meer over in dit artikel.
Als de afgelopen zomers ons iets geleerd hebben, dan is het dat we ook in onze tuin moeten nadenken over verduurzaming. Daarom geven we enkele concrete tips om een tuin droogte- en hittebestendig te maken. Lees meer hierover in dit Dobbit-magazine!
Dankzij waterdoorlatende en -passerende bestrating in de tuin en op de oprit infiltreert regenwater in de grond. Er bestaan daarin verschillende oplossingen, waarmee je mooie combinaties van verhardingen en groenpartijen kan realiseren. We tonen ze in dit artikel.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.