Online magazines

06 mei 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Wil je dat de planten in je (moes)tuin genoeg water krijgen, dan doe je er goed aan om de aanwezige watervoorzieningen na te kijken. Controleer of je tuinslang nog intact is. Heb je een (automatisch) beregeningssysteem? Test eens of alle aftappunten naar behoren water geven.
Verwijder onkruid milieuvriendelijk met een elektrische onkruidbrander, zonder chemische middelen, gas of vlammen! Dankzij het extra mondstuk kan je er ook jouw barbecue mee aansteken!  Neem nu een abonnement voor 12 maanden op Dobbit en krijg deze onkruidbrander er GRATIS bij!
Je moet een nieuwe chape gieten om verwarmingsbuizen, technische bekabeling enz. te bedekken, zonder tijdverlies? In dit geval kan een vloeibare, zelfnivellerende chape de juiste keuze zijn.
Zondag 14 mei vieren we alle moeders en Dobbit inspireert je graag met mooie cadeau-ideeën. Verras mama met een zelfgemaakt vogelhuisje dankzij een GRATIS bouwplan of kies een van de kwalitatieve keukensets met kortingen tot 35%.
Heb of wil jij een wandscanner? Beantwoord 5 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele accu ledspot ter waarde van 59 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
De aanloop naar de zomer is het uitgelezen moment om eens je dak te inspecteren. Maar waarop moet je precies letten en welke problemen kan je zelf oplossen? We leggen het uit, zowel voor een plat dak als voor een hellend dak.
Bij hügelkultur bouw je verhoogde tuinbedden of heuvels die in de basis uit hout bestaan. Deze hügels vereisen geen extra water en je verlengt er het groeiseizoen mee doordat het verteringsproces warmte genereert. Alleen maar voordelen dus, en Georges toont je hoe je er mee aan de slag kan.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.