Online magazines

03 mei 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

De klassieke elektriciteits- en gasmeters worden vervangen door digitale varianten. Daardoor krijg je een beter zicht op je verbruik. Om een nog gedetailleerdere inzage te hebben in je verbruik en om energie te besparen, kan je een beroep doen op een energiebeheersysteem.
Op zoek naar nieuwe tools? Parkside heeft betrouwbaar, sterk & kwalitatief werkgereedschap voor al jouw projecten! Neem nu een print + online abonnement voor 12 maanden aan 20% korting en krijg er nog eens 25% korting op Parkside gereedschappen met gratis verzending bovenop.
Heb of wil jij een wandscanner? Beantwoord 5 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele accu ledspot ter waarde van 59 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
In je tuinhuis komen traditioneel al je tuingereedschappen te liggen. Om deze netjes overzichtelijk op te bergen zijn er tal van manieren. We geven je wat inspiratie.
In deze aflevering pakken we een essentieel onderdeel van onze dressing aan, namelijk de kasten. We ontwerpen en bestellen ze online, op maat van onze ruimte, om ze daarna zelf te gaan installeren!
Groendaken worden steeds populairder. Niet alleen bij gemeentes en bedrijven die zich bezighouden met de natuur en aandacht besteden aan ecologie, maar ook bij huisbezitters. Een groendak kent immers vele voordelen, maar ook enkele nadelen.
STELLING VAN DE WEEK
Het is vanzelfsprekend dat je je elektriciteitsverbruik binnen de perken houdt, maar met het capaciteitstarief en de opkomst van warmtepompen en elektrische wagens wordt dat in het oog houden nog belangrijker. Heb of wil jij een energiebeheersysteem?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.