Online magazines

26 april 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Steeds meer mensen ruilen de grasmat – deels dan wel volledig – in voor wat meer variatie in de tuin. Velen willen het strak afgemeten gazon delen met wat meer kleurenpracht en biodiversiteit om een natuurlijke tuin te bekomen. Lees hier wat dat inhoudt.
Wil je zonder moeite banden en ballen elektrisch pompen tot de gewenste druk? Met de compacte en draagbare Coolado-pomp heb je altijd je elektrische banden- en ballenpomp bij de hand. Krijg deze oplaadbare pomp GRATIS bij een Dobbit-abonnement!
Werk jij met accugereedschappen in de tuin? Vervolledig de surveyvragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Deze vragen vergen slechts 2 minuten van jouw tijd!
De eerste ruimte die we aanpakken, is de dressing. We starten met de vloerafwerking. We plaatsen een duurzame vloer, die een warme uitstraling aan deze kleine ruimte zal geven. Bekijk hier hoe dat verloopt.
Barsten en scheuren in je binnenmuren of je gevel kunnen storend zijn, maar zijn niet noodzakelijk een probleem. We geven mee welke scheuren gevaarlijk zijn en welke niet, en hoe je ze eventueel zelf kan oplossen of laten oplossen.
Een voerbakstaander waar je tevens voerbrokken of snoepjes in kan wegbergen is niet alleen praktisch, het is ook proper. Bij dit ontwerp ga je zelf aan de slag en kan je de voerkast helemaal personaliseren. Download het bouwplan en maak hem zelf na!
De kans dat er geen hout in je tuin is, is behoorlijk klein. Al dat hout moet natuurlijk beschermd worden. We vergelijken de verschillende mogelijkheden in dit artikel.
STELLING VAN DE WEEK
Barbecueën kan je op verschillende manieren. Dé klassieker, houtskool, geeft die typisch rokerige smaak. Briketten geven minder vlammen, rook en gensters, en branden dieper tot in de kern door. Barbecueën op gas of elektriciteit is dan weer wat eenvoudiger. Welk soort barbecue heb of wil jij?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.