Online magazines

22 april 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Metsel- en voegwerk blijft niet voor eeuwig goed. Merk je bijvoorbeeld loszittende stukken in de voegen, mos, groene aanslag, een barst of witte aanslag? Lees hier hoe je ermee om kan gaan.
Wil je zonder moeite banden en ballen elektrisch pompen tot de gewenste druk? Met de compacte en draagbare Coolado-pomp heb je altijd je elektrische banden- en ballenpomp bij de hand. Krijg deze oplaadbare pomp GRATIS bij een Dobbit-abonnement!
Een goede vloerder is goud waard in je bouw of renovatie. Vele doe-het-zelvers voelen zich geroepen om geld uit te sparen en de ambacht van het vloeren zelf uit te voeren. En dat kan! Lees hier hoe je het eenvoudig zelf kan aanpakken.
Wie in de hoogte moet voor een karweitje denkt in de eerste plaats aan zijn veiligheid. Naargelang van de klus valt de keuze dan op een geschikte ladder, steiger of trap. Lees onze tips om op de juiste manier te werk te gaan.
De draadloze onkruidverwijderaar WRE van Kärcher verwijdert makkelijk droog mos en onkruid. Vergeet rug- & kniepijn, schadelijke onkruidverdelgers of gevaarlijke branders. En bij aankoop van een toestel krijg je nu 3 borstelstrips gratis*!
Werk jij met accugereedschappen in de tuin? Vervolledig de survey en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd!
Zondag 26 maart stond in het teken van de bouwer en verbouwer. Het was een boeiende en leerrijke dag voor iedereen die weldra zelf aan de slag wil.  Heb je de Dobbit Demodays gemist? Herbekijk dan snel de video met de belangrijkste highlights.
Om plagen te bestrijden in de (moes)tuin, grijpt men steeds vaker naar ecologische middelen. Wees niet bang om al je opties uit te proberen. We bieden je een overzicht waarmee je van start kan gaan.
STELLING VAN DE WEEK
Barbecueën kan je op verschillende manieren. Dé klassieker, houtskool, geeft die typisch rokerige smaak. Briketten geven minder vlammen, rook en gensters, en branden dieper tot in de kern door. Barbecueën op gas of elektriciteit is dan weer wat eenvoudiger. Welk barbecuetoestel heb jij?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.