Online magazines

19 april 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe kies je de juiste raamdecoratie?
Welke gordijnen je mooi vindt en wat er past in je interieur, laten we aan je eigen smaak over. De meer meetbare eigenschappen van de verschillende soorten raam­decoratie zetten we graag voor jou op een rij in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: vlot afplakken voor je schilderwerk
Je raamdecoratie bepaalt mee het uitzicht van je huis, zowel van binnenuit als van buitenuit. Wat je mooi vindt en wat er past in je interieur, laten we aan je eigen smaak over. De meer meetbare eigenschappen van de verschillende soorten raam­decoratie zetten we graag voor jou op een rij.
Ontdek het Dobbit-boek over de kenmerken en toepassingen van de 48 belangrijkste houtsoorten, onmisbaar voor elke bouwer en verbouwer! Gratis bij Dobbit jaarabonnement.
Reeds abonnee?
Bestel het boek extra voordelig.
Werk jij met accugereedschappen in de tuin? Vervolledig de surveyvragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Deze vragen vergen slechts 2 minuten van je tijd!
Producten om te ontvetten, verflagen te verwijderen of te verdunnen gebruik je niet zomaar, en er zijn er heel wat op de markt. We overlopen de meest courante, en geven mee hoe je ze veilig hanteert.
Fabrikanten hebben tegenwoordig voor elke toepassing wel een type verf achter de hand. Zodanig veel dat je verloren dreigt te lopen in het ruime aanbod. Daarom is het goed om even stil te staan bij de bouwstenen van een verf, en wat je nu het beste voor welke toepassing gebruikt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.