Online magazines

15 april 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

8 hogedrukreinigers voor jou getest
Hogedrukreinigers zijn een geliefde tool om vuile oppervlakken grondig mee schoon te spuiten. Het aanbod is echter groot. Om je op weg te helpen, testten we 8 verschillende toestellen binnen dezelfde prijsklasse. Ontdek in deze nieuwsbrief de resultaten.

BRICO Tip van de week: vlot afplakken voor je schilderwerk
Hogedrukreinigers zijn een geliefde tool om vuile oppervlakken grondig mee schoon te spuiten. Maar waar let je best op als je er één koopt? Om je bij je keuze te helpen, vergeleken we 8 verschillende toestellen binnen dezelfde prijsklasse. Ontdek hier de resultaten.
Ontdek het Dobbit-boek over de kenmerken en toepassingen van de 48 belangrijkste houtsoorten, onmisbaar voor elke bouwer en verbouwer! Gratis bij Dobbit jaarabonnement.
Reeds abonnee?
Bestel het boek extra voordelig.
Vloer- en wandbekledingsspecialist HDM start als eerste producent in West-Europa met de productie van innovatieve SPC-producten voor interieur en exterieur. Het is een duurzaam, circulair materiaal met vele voordelen dat bovendien 100% recyclebaar is. Lees er hier meer over.
In 'Ver gevorderd' laten we experten aan het woord over een techniek waar ze alles van kennen. In deze aflevering maken we kennis met de techniek van gebrande eik. Artisanaal houtdraaier Nicolas toont hoe je met deze techniek een balpen maakt.
Werk jij met accugereedschappen in de tuin? Vervolledig de survey en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd!
Moet je een tuinhuisdak vervangen? Dan zijn dakplaten de meest voor de hand liggende optie. Nadat het oude dak is verwijderd, plaats je een onderdak. Daarop komen de platen te liggen. Lees het artikel om te weten hoe je bij elke stap precies te werk gaat.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.