Online magazines

10 april 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

DOBBIT DEMODAYS GEMIST? 
Kon je zondag 26 maart niet aanwezig zijn op de Dobbit Demodays? Treur niet, wij hebben de hoogtepunten van de dag voor jou opgelijst zodat je zeker niks hoeft te missen! 


Pascal Vandenberghe

Zondag 26 maart stond in het teken van de bouwer en verbouwer. Het was een boeiende en leerrijke dag voor iedereen die weldra zelf aan de slag wil. 
Heb je de Dobbit Demodays gemist? Herbekijk dan snel de video met de belangrijkste highlights. 

Volg vanaf nu tot midden mei een van de colora-workshops! Je wordt van A tot Z begeleid door onze experts en je steekt zelf de handen uit de mouwen. Ideaal als je zelf aan de slag wil gaan met verf. Want als je weet hoe het moet, doe je ‘t goed.
Raamwinkel helpt je om zelf ramen en deuren te plaatsen: opmeting, dagassistentie plaatsing, kraanwerk, … . Onze producten zijn van Belgische en Duitse kwaliteit en gemaakt op maat van jouw project. Bereken je offerte online en bespaar meer dan 50%.
U kent Makita van het brede gamma aan batterijtoestellen. Wist u dat er ook voor al uw tuinklussen de geschikte tuinmachine bestaat die op dezelfde accu werkt? Kom hier te weten wat voor u de beste oplossing kan zijn.
Bij Lifecomfort kan men terecht voor decentrale ventilatie en airco. Men kan zonder kap en breekwerk elke ruimte grenzend aan een buitenmuur ventileren. Geen condens en schimmel in de ruimte waar het toestel geplaatst is. Constant verse opgewarmde buitenlucht met dank aan de warmtewisselaar. Vochtigheid en co2 worden gemonitord via app.
EPDM dakrubber is de gemakkelijkste DIY dakbedekking voor zowel nieuwbouw als renovatie. Zonder ervaring kan je zelf je plat dak leggen want het membraan wordt naadloos uit één stuk op maat geleverd. Het zelfbouwpakket bevat het rubber membraan, lijm, accessoires, montagefilm, handleiding en technische support.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.