Online magazines

12 april 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Hoe onderhoud je je overkapping?
Om zorgeloos te kunnen blijven genieten onder je terrasoverkapping, kan het zijn dat je overkapping van tijd tot tijd eens een onderhoudsbeurt vergt, of toch op zijn minst een inspectie. Lees in deze nieuwsbrief wat dat inhoudt.

BRICO Tip van de week: voorkom roest in je compressor
Om zorgeloos te kunnen blijven genieten onder je terrasoverkapping, kan het zijn dat je overkapping van tijd tot tijd eens een onderhoudsbeurt vergt, of toch op zijn minst een inspectie. Lees hier wat dat inhoudt.
Als je op zoek bent naar kwalitatief en sterk barbecuegerei, dan kan BergHOFF je dat aanbieden. Ontdek hier de volledige set die je nodig hebt om elke barbecuepartij een succes te maken!
Abonneer je nu voor 12 maanden op Dobbit en krijg er deze barbecueset GRATIS bij!
Wil je een omheining in jouw tuin plaatsen? Knauf Turbo-BetonĀ® is DE snelle, nauwkeurige en gebruiksklare oplossing voor jou! Bekijk onze stap-voor-staptutorial om te zien hoe je dit doet!
Wil je een nieuw gazon aanleggen? Het is een makkelijke tuinklus, dus haal zelf die groene vingers naar boven: je spaart er geld mee en met wat aandacht zal het je een perfect resultaat opleveren!
Houd jij rekening met circulair (ver)bouwen? Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR of een acculedspot ter waarde van 59 EUR! Deze vragen vergen slechts 2 minuutjes tijd!
Onze winters zijn erg grillig geworden de laatste jaren. Veel regen, en toch zijn de waterstanden nog niet op niveau. De ene dag een koudeprikje, de andere dag ongewoon warme temperaturen. Planten raken zo stilaan hun kompas kwijt. Dringend tijd dus om onze tuin opnieuw in goede conditie te brengen!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.