Online magazines

08 april 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

buitenschilderwerk onderhouden
Om zolang mogelijk een fraaie geschilderde gevel of mooi geschilderd buitenschrijnwerk te behouden, is het zaak om regelmatig eens de verflaag te inspecteren. Maar waarop moet je letten? Je leest het in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: voorkom roest in je compressor
Om zolang mogelijk een fraaie geschilderde gevel of mooi geschilderd buitenschrijnwerk te behouden, is het zaak om regelmatig eens de verflaag te inspecteren. Maar waarop moet je letten? Hoe pak je problemen aan? Hoe weet je dat je moet herschilderen?
Als je op zoek bent naar kwalitatief en sterk barbecuegerei, dan kan BergHOFF je dat aanbieden. Ontdek hier de volledige set die je nodig hebt om van elke barbecue een succes te maken!
Abonneer je nu voor 12 maanden op Dobbit en krijg deze barbecueset GRATIS bij!
Een gevel die zichzelf reinigt, het is niet langer sciencefiction. De gevelverf StoColor Lotusan® G van Sto heeft een Lotus-effect®. Vuildeeltjes worden met de regen mee afgespoeld. Jarenlang zorgeloos genieten van stralende gevels? Lees er meer over en ontdek hoe je een professioneel resultaat krijgt.
Wil je echter je houtbewerking tot een hoger niveau tillen, dan kan je een schaafbank maken om je machine optimaal in te zetten. Op die manier kan je bijvoorbeeld niet alleen vlak, maar ook haaks werken. In dit artikel leggen we uit hoe je deze waardevolle toevoeging voor je atelier zelf kan maken.
Houd jij rekening met circulair (ver)bouwen? Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR of een acculedspot ter waarde van 59 EUR! Deze vragen vergen slechts 2 minuutjes tijd!
Je auto was je bij voorkeur één keer in de maand. Dan zal het vuil zich minder hard aan het koetswerk hechten, wat beter is voor je lak. Maar hoe doe je dat nu precies op de juiste manier? We geven enkele tips mee in dit artikel.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.