Online magazines

05 april 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe zelf een vijver aanleggen
Een waterpartij zorgt voor extra leven. Niet alleen kan je er vissen in kwijt en kunnen er kikkers komen logeren, ook vogels, insecten en planten profiteren van de aanwezigheid van een vijver. Maar hoe begin je eraan? Je leest het in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: tools veilig beschermen tegen roest
Een tuin is nooit helemaal volledig zonder een mooie vijver. Snak je naar meer biodiversiteit in je tuin? Daarvoor is zo'n waterpartij ook perfect. Of misschien wil je een zwembad dat iets meer natuurlijk oogt? Lees alles over de aanleg van je vijver hier.
800 instructievideo's en 2.000 bouwinstructies zijn een onmisbare basis om kwalitatief te bouwen en verbouwen. Met deze kennis op zak bespaar je duizenden euro's! 
Abonneer je nu op DOBBIT en krijg 20% extra korting!
Wil je een omheining in jouw tuin plaatsen? Knauf Turbo-Beton® is DE snelle, nauwkeurige en gebruiksklare oplossing voor jou! Bekijk onze stap-voor-staptutorial om te zien hoe je dit doet!
Je kan een gewone composthoop beginnen in de tuin, maar als je je bodem wil verrijken met compost, richt je het best een plek in je tuin specifiek daarvoor in. Zo zorg je ervoor dat de hoop niet te veel plaats gaat innemen én heb je meer controle over het composteringsproces.
Houd jij rekening met circulair (ver)bouwen? Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR of een acculedspot ter waarde van 59 EUR! Deze vragen vergen slechts 2 minuutjes tijd!
De laatste jaren is solar tuinverlichting in opmars. Er zijn dan ook heel wat voordelen aan, niet in het minst de zeer eenvoudige installatie en het feit dat de zon gratis energie levert. Lees er meer over in dit artikel.
STELLING VAN DE WEEK
Een grasmat kan je grosso modo op twee manieren bekomen, door te zaaien of met graszoden. Hoe heb jij je grasmat aangelegd, of hoe ben je van plan om het te doen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.