Online magazines

01 april 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

waarom een warmtepompboiler kiezen?
Tegenwoordig zijn warmtepompboilers een van de meest vooraanstaande besparende opties voor sanitair warm water, zeker sinds in Vlaanderen de premie werd verdubbeld. We vertellen je in deze nieuwsbrief waarom het een goede keuze is.

BRICO Tip van de week: tools veilig beschermen tegen roest
Voor wie op zoek is naar een ecologische manier om sanitair water te verwarmen en daarbij automatisch ook te besparen op de energiefactuur, kan een warmtepompboiler uitkomst bieden. Lees hier meer over de werking, voor- of nadelen en praktische zaken.
800 instructievideo's en 2.000 bouwinstructies zijn een onmisbare basis om kwalitatief te bouwen en verbouwen. Met deze kennis op zak bespaar je duizenden euro's! 
Abonneer je nu op DOBBIT en krijg 20% extra korting!
Houd jij rekening met circulair (ver)bouwen? Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR of een accu-ledspot ter waarde van 59 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd!
Met een regenwaterinstallatie bespaar je uiteraard flink op je waterfactuur. Om ervoor te zorgen dat alle schakels in dat systeem goed blijven werken en dat de waterkwaliteit optimaal blijft, is een regulier onderhoud van tel. Lees hier wat dat inhoudt.
Het casco appartement is klaar om door ons aangepakt te worden. We ontdekken eerst de indeling van het appartement zelf. Daarna gaan we aan de slag met de voorbereiding van de muren.
Een goede aarding is de basis van een veilige elektrische installatie. In dit artikel leggen we het principe uit en wat dit inhoudt voor de installatie van de elektriciteit in je woning.
STELLING VAN DE WEEK
Een grasmat kan je grosso modo op twee manieren bekomen, door te zaaien of met graszoden. Hoe heb jij je grasmat aangelegd, of hoe ben je van plan om het te doen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.