Online magazines

25 maart 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Of je nu op zoek bent naar nieuwe technieken, gereedschappen, innovatieve oplossingen of gewoon nieuwsgierig bent, Dobbit Demodays biedt een interactieve en boeiende ervaring die je niet mag missen. Afspraak op zondag 26 maart in Waregem Expo. De toegang is gratis.
Regenwaterinfiltratie heeft flink aan belang gewonnen. Een populaire methode is de aanleg van een wadi of een buienborder in je tuin. Maar wat is een wadi precies? En hoe leg je er een aan? Je leest er alles over in dit artikel.
De draadloze onkruidverwijderaar WRE van Kärcher verwijdert makkelijk droog mos en onkruid. Vergeet rug- & kniepijn, schadelijke onkruidverdelgers of gevaarlijke branders. En bij aankoop van een toestel krijg je nu 3 borstelstrips gratis*!
Door je woning stapsgewijs slimmer te maken, kan je jezelf heel wat zorgen, werk en energiekosten besparen. Met Niko Home Control, het smarthomesysteem van Niko, kan je die switch op je eigen tempo maken. Lees hier hoe je dat doet.
Wil je jouw tuin graag wat opvrolijken met kipjes of konijnen? Of wil je jouw hond met een gerust hart in de tuin laten rondlopen? Met een kastanje afsluiting sluit je elk beestje veilig af in een leuke omgeving. Hoe je dat juist doet? Dat tonen we graag even voor!
Afhankelijk van het doel van de omheining en je budget, kan je een gepast type draadafsluiting kiezen. Als je gekozen hebt welke draad de beste oplossing voor jouw behoefte is, dan komt het er enkel nog op aan die correct te plaatsen. We overlopen enkele belangrijke aandachtspunten in dit artikel.
Nu het stilaan lente begint te worden, kunnen de tuinprojecten weer van start gaan! Ontdek de must-knows over hoe je jouw tuin moet aanpakken in ons Dobbit buitenklus magazinepakket.
Krijg nu 33% korting op dit Dobbit magazinepakket!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.