Online magazines

17 maart 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
NOG 10 DAGEN TOT DE DOBBIT DEMODAYS!

Met een beetje kennis en ervaring kan je veel taken zelf aanpakken. Het eindresultaat valt of staat echter met de juiste keuze van gereedschappen, machines, bouwmaterialen en technieken.

Om jou hierbij te helpen is er de Dobbit Demodays.
Registreer nu GRATIS jouw bezoek!

Pascal Vandenberghe

Noteer 26 maart alvast in je agenda want dan gaan de Dobbit Demodays door in Expo Waregem!
Dobbit Demodays is een uniek event waarbij bouwers en verbouwers kunnen proeven van alle machines, alle merken, op één dag, op één locatie.
BRUUT is de nieuwste minerale textuurverf van Paintfactory. Eenvoudig te verwerken, betaalbaar en extreem duurzaam. Met zijn natuurlijke uitstraling biedt BRUUT eindeloze mogelijkheden om ook jouw interieur een stijlvolle en unieke look te geven. Ontdek snel hoe je ermee aan de slag kan.
In eerste instantie voor het enorme prijsvoordeel: je bespaart tot maar liefst de helft op je dakfactuur! Het vrijgekomen budget kan je deels gebruiken voor een dikkere dakisolatie, een platdakvenster of randprofielen in RAL-kleur. Daarnaast hoef je niet te wachten op de dakwerker, die misschien pas over enkele maanden beschikbaar is.
Op de Dobbit Demodays draait alles rond werkende machines, gereedschappen, materialen en technieken. Professionals demonstreren er live en interactief de werking, de functies, de toepassingen en het resultaat. Ontdek alle deelnemende merken en hun demonstratie.
De toegang is gratis, mits voorafgaande registratie. Registreer je nu online en ontvang onmiddellijk jouw persoonlijke toegangsticket. Klik hier om je gratis ticket(s) aan te vragen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.