Online magazines

18 maart 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Voor zowat elk type handgereedschap bestaat er een elektrische variant – op netstroom of accu – die krachtiger en minder belastend is in gebruik. We zetten enkele algemene stelregels op een rijtje om ze zo lang mogelijk te laten meegaan.
Of je nu op zoek bent naar nieuwe technieken, gereedschappen, innovatieve oplossingen of gewoon nieuwsgierig bent, Dobbit Demodays biedt een interactieve en boeiende ervaring die je niet mag missen.
Bij verfwinkel colora vind je niet alleen verf, maar ook verschillende soorten houtveredelingsproducten om je hout buiten te behandelen. Je kan niet enkel de look veranderen, ook de levensduur verbetert aanzienlijk.
Is je ketel aan vervanging toe en wil je kiezen voor duurzame energie, maar is je woning nog niet klaar voor een warmtepomp? Dan hebben we de ideale oplossing: vervang je oude installatie door een energiezuinige gascondensatieketel in combinatie met een warmtepompboiler. Zo bespaar je onmiddellijk op het energieverbruik in je woning.
Raamwinkel helpt je om zelf ramen en deuren te plaatsen: opmeting, dagassistentie plaatsing, kraanwerk, … Onze producten zijn van Belgische en Duitse kwaliteit en gemaakt op maat van jouw project. Bereken je offerte online en bespaar meer dan 50%.
Heeft jouw bestaande gevel zijn beste tijd gehad? Of denk je eraan een bijgebouw in de tuin te bouwen? Met houten gevelbekleding kan je écht heel gemakkelijk zelf aan de slag. Bij EXZO tonen we het alvast even voor!
Op zondag 26 maart kan je terecht op de Bouwroute van Bouwunie. Bezoekers krijgen een kijkje achter de schermen, kunnen er hun (ver)bouwplannen voorleggen. De Bouwroute is dé manier om kennis te maken met de vakman in de buurt. Bezoekers aan de Bouwroute maken bovendien kans op tot wel 2.500 euro renovatiebudget.
Op het marktplein van Handzame, een pittoresk dorpje in West-Vlaanderen, maken de vervallen gebouwen van de oude cafés plaats voor een modern appartementsgebouw. Een van de appartementen wordt door Dobbit tot in de puntjes afgewerkt. Volg het vanaf 20 maart op Dobbit TV!
Met deze handige en heldere acculedspot kan je overal aan de slag! De klemrichting zorgt ervoor dat je hem overal kan bevestigen en dankzij het kogelgewricht kan de werkspot perfect worden uitgelijnd voor elke werktoepassing! Abonneer je voor 12 maanden op Dobbit en krijg deze acculedspot er GRATIS bij!
STELLING VAN DE WEEK
Met een zonneboiler zorg je met zonne-energie rechtstreeks voor de opwarming van je warm water. Het wordt gezien als een goede manier om te besparen op je energiefactuur. Heb of wil jij een zonneboiler?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.