Online magazines

08 maart 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Normaal gezien heb je naar de winter toe je tools een onderhoudsbeurt gegeven. Het kan geen kwaad om, voor je je gereedschap even intensiever gaat gebruiken, alles nog eens na te kijken en schoon te maken. We geven mee wat je zeker niet mag vergeten.
Lijmklemmen zijn onmisbaar handig bij klussen waar je onderdelen tijdelijk vast moet zetten zoals bij het zagen, verlijmen en veel meer!
Abonneer je nu op DOBBIT en krijg 3 lijmklemmen GRATIS!
Mis BATIBOUW niet, het evenement voor bouw- en renovatieprofessionals. De beurs vindt plaats in Brussels Expo van 14 tot en met 19 maart.
Zelf ramen en deuren plaatsen, het is een klus waar veel bij komt kijken, maar mits een goede opmeting op voorhand en een extra paar handige handen om de profielen op te tillen, is deze klus perfect doenbaar voor de doe-het-zelver.
Handig in de Tuin staat voor een verstandige aanpak van problemen in je tuin. Wat doe je tegen ziekte en plagen in de moestuin? Hoe behandel je woekerende onkruiden? Hoe gebruik je bestrijdingsmiddelen veilig en effectief? Check onze filmpjes!
Noteer 26 maart alvast in je agenda want dan gaan de Dobbit demodagen door in Expo Waregem! Beleef live en non-stop 50 demonstraties van gereedschappen, machines, materialen en technieken. De toegang is gratis.
Zich keurig voor de dag kunnen brengen zonder spiegel, het is niet iedereen gegeven. Daarom is een spiegel – traditioneel boven de wastafel – onmisbaar in je badkamer. We overlopen uit welke soorten spiegels je allemaal kan kiezen en welke opties er zoal zijn.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.