Online magazines

04 maart 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
We krijgen de laatste tijd steeds vaker te kampen met langere periodes van droogte én met intensere regenbuien. Hoog tijd dus om eens stil te staan bij hoe je je tuin aan dit veranderende klimaat kan aanpassen.
Lijmklemmen zijn onmisbaar handig bij klussen waar je onderdelen tijdelijk vast moet zetten zoals bij het zagen, verlijmen en veel meer!
Abonneer je nu op DOBBIT en krijg 3 lijmklemmen GRATIS!
Geniet ook als Dobbit-abonnee van een straffe korting op meer dan 1.000 producten op karcher.be: schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg 20% korting op de volgende bestelling*. Claim snel je korting en maak huis en tuin klaar voor de lente!
De tuin ontwaakt. Tijd om de nodige tools een aan een inspectie- en onderhoudsbeurt te onderwerpen. Een regelmatig onderhoud van je tuingereedschap zorgt er immers voor dat ze langer zullen meegaan en dat je ze minder snel moet vervangen. Maar wat mag je zeker niet vergeten?
Jeuken jouw groene vingers ook al om terug in de tuin te klussen? Goed nieuws, want in het voorjaar kan je al aan de slag met je eigen plantjes of kruiden. Bij EXZO timmerden we een leuke plantenbak in mekaar die je zelfs als afscheiding kan gebruiken!
Noteer 26 maart alvast in uw agenda want dan gaan de Dobbit demodagen door in Expo Waregem! Beleef live en non-stop 50 demonstraties van gereedschappen, machines, materialen en technieken. Toegang is gratis.
Je hebt vochtbestendige gipsplaten in jouw douchehoek geplaatst, maar vooraleer je de tegels plaatst, moeten de gipsplaten waterdicht worden gemaakt. We leggen in een paar stappen uit hoe het moet!
Er zijn een aantal sanitaire onderhoudsklussen die je makkelijk zelf kan doen. Het is aangewezen om meermaals per jaar eens je waterkranen of je radiatoren te inspecteren. Een verstopte afvoer of een doorlopend toilet kan je ook makkelijk zelf herstellen. Hoe? Dat lees je hier.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.