Online magazines

04 februari 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
De badkamer hoort een oase van rust en welbehagen te zijn, maar vochtproblemen zoals schimmel kunnen die rust behoorlijk verstoren. Bovendien veroorzaken ze de vroegtijdige ondergang van je badkamer. Lees hier hoe je dat voorkomt.
Met onze draagbare, elektrische pomp heb je altijd een bandenpomp bij de hand. Pomp snel de band van jouw kruiwagen, zitmaaier, fiets ... op tot de gewenste druk. Krijg deze oplaadbare pomp GRATIS bij een Dobbit-abonnement!
Mis BATIBOUW niet, het evenement voor bouw- en renovatieprofessionals. De beurs vindt plaats in Brussels Expo van 14 tot en met 19 maart.
Wie een bovenfrees in het atelier heeft staan, kan werkstukken afwerken zoals een echte houtbewerker. Een geleider om de machine recht te laten frezen, is dan noodzakelijk. Lees hier hoe je daar zelf een hulpstuk voor kan maken.
Zin om zelf de handen uit de mouwen te steken bij sanitaire installaties en meer? Dobbit geeft mee wat er allemaal komt kijken bij het opstellen van een sanitair plan, hoe je leidingen verbindt en hoe je met glans je sanitaire keuring doorstaat.
Net zoals bij je wasmachine, is het ook nodig om je droogkast regelmatig te onderhouden. Het onderhoud van een droogkast valt gelukkig reuze mee. Houd idealiter de handleiding van je toestel bij als je een van deze stappen uitvoert. Dit is een leidraad, niet elk toestel werkt op dezelfde manier.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.