Online magazines

25 januari 2023 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Kalkaanslag op je toestellen of last van een droge huid? In sommige regio's is het aandeel van kalk in het leidingwater vrij hoog. Is dat bij jou zo? Dan komt een waterontharder goed van pas. Maar hoe werkt dat precies? En wanneer is het nodig? Je leest het hier.
De volledige jaargang 2022 van Dobbit Magazine is nu beschikbaar en omvat 6 nummers van Dobbit en een GRATIS verzamelmap. 
Ideaal voor wie de theorie direct in de praktijk wil omzetten!
Heb of wil jij een verfspuit? Beantwoord 5 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele acculedspot ter waarde van 59 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
Met steeds meer online shopping stevenen we af op een wereld waarin alle gewone brievenbussen op termijn worden vervangen door pakketbrievenbussen. Lees in dit artikel waarom dat een goed idee is.
Tijdens het bouwen of verbouwen wordt er meestal behoorlijk wat stof gemaakt. En dit terwijl je soms geen binnendeuren hebt om het stof tegen te houden. Met een beperkt budget kan je gemakkelijk zelf een tijdelijk stofscherm maken dat je afgewerkte ruimtes afschermt van bouwstof!
Plaats je (achteraf) elektriciteit (bij) in opbouw? Wil je bestaande kabels gewoon wegwerken? Dan kan je dat makkelijk doen met kabelgoten. De stopcontacten, schakelaars en dergelijke zijn er netjes mee weggewerkt.
STELLING VAN DE WEEK
Intelligente sloten of zogenaamde 'smartlocks' steken ook in particuliere woningen de kop op. Bij een dergelijk slot open je de deur met je smartphone, een vingerscan of een klavier in plaats van (of in combinatie) met een gewone sleutel.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.